Після оновлення iOS з’явився зелений екран – є рішення!

Проблема з зеленим екраном є досить поширеною серед користувачів смартфонів iPhone. Вперше вона з’явилася при випуску iPhone X. З часом вона продовжила турбувати власників різних моделей iPhone, включаючи недавно випущений iPhone 14. Apple вкладає зусилля у вирішення цієї проблеми, пропонуючи оновлення прошивки і навіть замінюючи пристрої за гарантією.

Користувачі все ще скаржаться на появу зеленого екрана на iPhone

На перший погляд, коли виходять нові моделі iPhone 15, проблема з зеленим екраном в попередніх пристроях мала бути вирішена повністю. Але, дивлячись на це, користувачі продовжують зіткнюватися з цією проблемою, особливо після оновлення деяких моделей. Це досить неприємно, але у нас є поради, як впоратися з цією проблемою.

На яких моделях iPhone частіше з’являється зелений екран

Проблема з зеленими екранами спочатку привернула увагу власників iPhone 14 Pro і деяких пристроїв з лінійки iPhone 13. Проблема стала більш масовою після випуску оновлення iOS 16.1. Хоча з виходом більш нових версій прошивки скарги на зелений екран стали рідше, вона все одно не зникла повністю.

Останнім часом власники iPhone 14 Pro знову почали повідомляти у соціальних мережах і на форумах, що їхні смартфони почали “зеленіти”. З їх слів, пристрої не падали, не піддавалися механічному впливу, не контактували з водою і не ремонтувалися. Але, що цікаво, на фотографіях видно, що відтінок зеленого став відрізнятися від того, який був після встановлення iOS 16.1, і на екрані можна бачити смужки.

Зелений екран як наслідок апаратних проблем

Зазвичай це вказує на апаратні несправності, такі як поломки матриці чи шлейфу. На жаль, такі проблеми не виправляються оновленнями прошивки або скиданням налаштувань, і вам може знадобитися звернутися до Сервісного Центру Fixer, де наші фахівці швидко діагностича і усунуть причину поломки, можливо, замінивши дисплейний модуль.

Проте не завжди зелений екран пов’язаний з апаратними несправностями. Тому давайте спробуємо спочатку кілька дій. Можливо, вам вдасться вирішити проблему самостійно.

Що робити, якщо на iPhone з’явився зелений екран?

Якщо в якийсь момент ви стикаєтеся з цією проблемою (за умови, що iPhone не падав і не піддавався механічному впливу), то на перше місце спробуйте виконати жорсткий перезапуск. Для цього дотримуйтеся цієї послідовності дій:

1. Натисніть і швидко відпустіть кнопку збільшення гучності.
2. Натисніть і швидко відпустіть кнопку зменшення гучності.
3. Потім утримуйте кнопку живлення, доки iPhone не розпочне перезапуск.

Сподіваюся, ця інформація буде корисною для вас!