Як очистити кеш у Телеграм за 3 натискання

Як очистити кеш у Телеграм

Телеграм – це широко використовувана програма для обміну повідомленнями, яка щодня використовується мільйонами користувачів по всьому світу. Однак, подібно до інших програмних продуктів, вона може повільно працювати з часом, особливо якщо на пристрої обмежений обсяг вільної пам’яті. Для вирішення цієї проблеми рекомендується періодично очищувати кеш в Телеграмі.

Як звільнити місце на пристрої, очистивши кеш в Телеграмі?

Кеш в Телеграмі – це тимчасові файли, які зберігаються на вашому пристрої при використанні програми. Вони можуть містити фотографії, відео, аудіо та інші дані, які ви вже переглянули або завантажили в месенджер. Але ці файли займають місце на вашому пристрої і можуть уповільнювати роботу Телеграму.

звільнення міся в телеграм

Щоб очистити кеш в Телеграмі, виконайте наступні прості кроки:

  1. Відкрийте додаток Телеграм на своєму пристрої.
  2. Натисніть на іконку “Налаштування”, що знаходиться в правому нижньому куті екрана.
  3. Прокрутіть вниз до розділу “Дані та пам’ять” і виберіть його.
  4. Виберіть “Використання пам’яті”, щоб побачити список всіх чатів та каналів, які ви використовували в Телеграмі.
  5. Виберіть потрібний чат або канал, який ви хочете очистити кеш.
  6. Натисніть на кнопку “Очистити кеш”, щоб видалити тимчасові файли, пов’язані з цим чатом або каналом.

Якщо ви хочете очистити кеш для всіх чатів та каналів, натисніть на кнопку “Очистити весь кеш”, яка знаходиться вгорі списку “Використання пам’яті”.

Щоб запобігти заповненню пам’яті пристрою і автоматично видаляти зайві файли, можна встановити обмеження розміру кешу від 5 ГБ до 32 ГБ.

Сховище очищено телеграм

Виконання цих простих кроків допоможе звільнити місце на вашому пристрої та забезпечить більш швидку продуктивність додатку Телеграм. Рекомендується проводити процедуру очищення кешу періодично, щоб поліпшити роботу додатку.

Відео інструкція