Ремонт iPhone 13 в Одесі

Ремонтуємо iPhone 13 в найкоротшi термiни. Час ремонту залежить від складності, а саме:

  • заміна екрана iPhone, акумулятора, камери, динаміка, мікрофона та інших запчастин виконується від 1 години до 4 годин;
  • заміна скла iPhone, сенсора, задньої кришки, корпуса, відновлення Face ID, складний ремонт материнської плати та інші види ремонтів – від 1 дня до 5 робочих днів.

Надаємо гарантію на ремонт та комплектуючі запчастини.

Ми передзвонимо!
iPhone 13

Вартість послуг з ремонту iPhone 13

Запчастини для ремонту вже включено у вартість робіт.
Це — остаточна ціна.

Вид ремонтуЦінаГарантія
Діагностика пристрою500 грн.-
Заміна скла дисплея3900 грн.12 міс.
Заміна дисплея (original)від 9600 грн.12 міс.
Заміна дисплея (copy)від 5600 грн.-
Усунення помилки про заміну дисплея1000 грн.12 міс.
Заміна акумулятора (з оригінальним контролером)2700 грн.6 міс.
Усунення помилки про заміну акумулятора1100 грн.3 міс.
Заміна шлейфа заряджаннявід 2300 грн.3 міс.
Відновлення Face iDвід 5700 грн.3 міс.
Заміна скла корпусу (задньої кришки)3700 грн.3 міс.
Заміна корпусу (original)від 6950 грн.6 міс.
Заміна основної камеривід 3750 грн.6 міс.
Заміна фронтальної камеривід 3650 грн.6 міс.
Заміна скла камери (original)2500 грн.3 міс.
Заміна скла камери (copy)1400 грн.1 міс.
Заміна слухового динамікавід 2600 грн.3 міс.
Заміна поліфонічного динамікавід 2600 грн.3 міс.
Чищення динаміків800 грн.-
Заміна шлейфа кнопки вкл/вимк, кнопки гучності, перемикача вібрації, спалаху, мікрофона основної камеривід 2800 грн.3 міс.
Заміна антени Wi-Fiвід 2400 грн.3 міс.
Заміна вібромоторчика Taptic Engineвід 2400 грн.3 міс.
Прошивка та оновлення350 грн.-
Складний ремонт материнської плативід 6500 грн.3 міс.
Чищення від води1400 грн.-
Відновлення вологозахисту350 грн.-

Ремонт Айфон 13 в Одесі

Шукаєте надійний сервісний центр для ремонту вашого нового iPhone 13? Ви потрапили за адресою! Ми пропонуємо професійний ремонт iPhone 13 та заміну дисплея, акумулятора, скла, а також чистку після потрапляння води.

Ремонт iPhone 13 – це завдання, яке вимагає досвідчених фахівців. Наша команда професіоналів має багатий досвід у ремонті техніки Apple і готова допомогти вам у будь-яких питаннях, пов’язаних з ремонтом iPhone 13.

Заміна дисплея iPhone 13 – один з найбільш популярних видів ремонту. Якщо ви стикнулися з проблемою пошкодженого екрану, то наші фахівці швидко і якісно замінять його на новий. Ми використовуємо лише оригінальні деталі, щоб ваш iPhone 13 працював так само добре, як і раніше.

Заміна акумулятора iPhone 13 – ще одна поширена проблема, з якою стикаються власники iPhone 13. Якщо ви помітили, що ваш смартфон швидко розряджається, то можливо, що проблема в акумуляторі. Наші фахівці замінять акумулятор на новий і ваш iPhone 13 знову буде працювати довго і надійно.

Заміна скла iPhone 13 – ще одна проблема, з якою може стикнутися власник iPhone 13. Якщо скло вашого iPhone 13 розбилося, то необхідно терміново замінити його. Ми проводимо заміну скла швидко і якісно, щоб ваш iPhone 13 виглядав так само красиво, як і раніше.

Очищення після потрапляння води iPhone 13 – якщо ваш iPhone 13 потрапив у воду, то необхідно швидко вжити заходів. Перш за все необхідно вимкнути смартфон та звернутися до нас для очищення після потрапляння води. Наші фахівці проведуть повну діагностику вашого iPhone 13 та очистять його після потрапляння води.

Ми пропонуємо швидкий та якісний ремонт iPhone 13. Наші ціни доступні, а також ми надаємо гарантію на всі види робіт. Звертайтеся до нас, і ми з радістю допоможемо вам у ремонті вашого iPhone.

Потрапила вода до Айфону 13

Власники iPhone 13 оцінили високу вартість свого гаджету, проте іноді неминучі неприємності можуть траплятися. Важливо знати, як діяти, якщо ваш iPhone 13 потрапив у воду, щоб мінімізувати можливий збиток.

Якщо ви стикнулися з такою ситуацією, слід дотримуватися цих рекомендацій:

  1. Вимкніть свій пристрій. Ніколи не намагайтеся включати iPhone 13, якщо він потрапив у воду. Це може завдати шкоди електронним компонентам та зменшити шанси на успішний ремонт.
  2. Спробуйте видалити воду з поверхні пристрою. Не використовуйте фен, мікрохвильову піч або інші подібні пристрої для висушування iPhone 13. Замість цього висушіть його паперовою рушником або ганчіркою, щоб видалити воду з поверхні пристрою.
  3. Помістіть iPhone 13 в сухе місце. Ідеально підійдуть місця з теплим, але не гарячим повітрям, щоб прискорити процес висушування. Ніколи не ставте iPhone 13 на батарею, оскільки це може пошкодити пристрій.
  4. Зверніться в сервісний центр Fixer. Ми проведемо діагностику пристрою і скажемо, які заходи необхідно прийняти для відновлення.

Важливо пам’ятати, що час грає важливу роль у процесі ремонту iPhone 13 після потрапляння в воду. Чим швидше ви видалите воду і проведете діагностику пристрою, тим вище ймовірність успішного відновлення.

Якщо ваш iPhone 13 потрапив у воду, не панікуйте. Дотримуйтесь наших порад і зверніться до професійного сервісного центру, щоб відновити ваш iPhone 13 до робочого стану. Не забувайте, що професійний ремонт iPhone 13 після потрапляння у воду може зберегти ваш пристрій та всі важливі дані. Заміна скла iPhone 13, заміна батареї iPhone 13, заміна скла камери iPhone 13, розбите дисплея iPhone 13, заміна дисплея iPhone 13.


Часто задавані питання

Яка вартість заміни дисплея iPhone 13 в Одесі?

Заміна дисплея iPhone 13 за 3 години.


Заміна дисплея (original)


Заміна дисплея (copy)


Яка вартість заміни скла iPhone 13 в Одесі?

Заміна скла iPhone 13 за 1 день.


Заміна скла дисплея


Яка вартість заміни акумулятора iPhone 13 в Одесі?

Заміна акумулятора iPhone 13 за 4 години.


Заміна акумулятора (з оригінальним контролером)


Оформити заявку Ми передзвонимо!

:name:
Вашу заявку успішно оформлено! Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!